Clarinol

Clarinol şi Ceai Verde

Pachetul special Clarinol™ si Ceai Verde contine Clarinol™ și extract de Ceai Verde. Ceaiul Verde contribuie la arderea grăsimilor prin stimularea metabolismului.

Extractul de Ceai Verde contribuie la arderea grăsimilor prin stimularea metabolismului. Substanța activă, polifenolul, asigură un efect antioxidant, protejând în același timp, organismul de factori nocivi, precum razele UV, poluare și toxine. Ceaiul Verde favorizează menținerea nivelului normal de colesterol și glucoză în sânge.

Extractul de Ceai Verde contribuie la eliminarea radicalilor liberi din organism și la încetinirea îmbătrânirii celulare prin oxidare.

Efecte ale extractului de Ceai Verde:
• Ajuta la arderea grăsimilor prin stimularea metabolismului
• Este util în curele de slabire
• Participă la procesele antioxidante, de protecţie împotriva radicalilor liberi
• Favorizeaza menţinerea colesterolului şi glicemiei în limite normale

Cumpără online cu reducere Clarinol si Ceai Verde
 

Clarinol şi Spirulină

Pachetul special Clarinol™ şi Spirulină conține Clarinol™ și Spirulină. Spirulina susţine scăderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare. Este produs natural, care, împreună cu o alimentație bogată în fructe și legume, combinată cu activitate fizică (de ex.: plimbare 30 de minute /zi), contribuie la scăderea în greutate într-un mod armonios.

Spirulina este o algă marină, cunoscută și sub denumirea de alga verde-albăstruie. Proprietățile sale curative sunt cunoscute și apreciate în întreaga lume. Bogată în clorofilă și proteine uşor digerabile, precum și în enzime implicate în procesele de digestie și detoxifiere, Spirulina contribuie la eliminarea toxinelor din organism și sprijină pierderea în greutate. Administrată cu 30 de minute înainte de fiecare masă, Spirulina contribuie la scăderea apetitului.

Efectele Spirulinei:
• Sprijină pierderea în greutate
• Favorizează digestia
• Contribuie la reducerea apetitului administrată cu o jumatate de oră înainte de masă

Cumpără online cu reducere Clarinol şi Spirulină

 

@SlăbeştiNatural.ro
  Clarinol +
Ceai Verde
      Clarinol +
Spirulina